maanantai 17. marraskuuta 2014

Jouluiset riisisuklaanamit




 
Ihana viikonloppu on nyt takana, ja joulukausi avattuna.
Ystäväni oli laittanut ihanat juhlat, suuret kiitokset  <3
Ehkäpä kirjoittelen tästä vielä lisää, mutta tänään päästään jouluiseen makumaailmaan riisisuklaiden myötä. Syksyllä kirjoittelin tehneeni riisisuklaanameja synttäijuhliini ja lupasin teille ohjettakin.
Tuunailin ohjetta hieman jouluisempaan suuntaan ja makumaailma hurmasi jokaisen maistelijan:)
Nämä herkut valmistuvat vaivatta ja makua voi muunnella vapaasti lisäämällä joukkoon omia lempiraaka-aineita.
 
Jouluiset riisisuklaanamit
(Gluteeniton 4kpl)

80g (maito)suklaata
1,5 tl piparkakkumaustetta
hyppysellinen suolaa
2 kourallista manteleita
1 rkl rusinoita
1/2 dl riisimuroja
2 rkl riisihiutaleita (voit korvata myös riisimuroilla)

Sulata suklaa vesihauteessa ja mausta piparkakkumausteella ja suolalla.
Rouhi mantelit isohkoksi rouheeksi ja lisää suklaan sekaan.
Sekoita joukkoon rusinat, riisimurot ja riisihiutaleet .
Lusikoi seos muffinssivuokiin ja laita hetkeksi pakastimeen, jotta ne jähmettyvät.
Tarjoa sellaisenaan tai irrota vuoasta ja asettele tarjoiluastialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti