sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kevätateria

Tänään päästiin valmistamaan koulussa kevätateriaa, jonka saimme itse suunnitella. Ihania uusia makuyhdistelmiä löytyi. Alkupalaksi tehtiin tillinäkkileipää kylmäsavulohella, juustokohokasta sekä kieltä. Pääruokina oli sitruunalohta sekä ananasbroileria bataattisoseella ja riisillä. Lisukesalaatiksi valmistimme vihersalaatin, johon paahdoimme pähkinöitä ja pinjansiemeniä. Salaatin seuraksi teimme saaristolaisleipäkrutonkeja sekä salaatinkastikkeen balsamiviinietikasta. Aterian kruunasi jälkiruoka, jota oli kaksin kappalein. Britakakkua sekä mascarponejäätelöllä ja karamellisoiduilla hedelmillä täytetty tartelletti. Herkullista oli ja ainakin nälkä hellitti hetkeksi !!;) 








                                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti